Pravno obvestilo

S pošiljanjem sporočila preko direktne povezave na e-naslov in skladno z Zakonom o varstvu osebnih podatkov (ZVOP-1) ter s Splošno uredbo o varstvu podatkov (GDPR) kot obiskovalec spletnega mesta Monter Dravograd prostovoljno dajem izrecno privolitev, da lahko podjetje Monter Dravograd d.o.o., kot upravljavec, osebne podatke, pridobljene pri pošiljanju sporočila preko e-naslova zbira in obdeluje:

  • z namenom pomoči pri nakupu ali posredovanju informacij o naših izdelkih ali storitvah in me po e-pošti ali telefonu kontaktira v zvezi z nakupom/dostavo.
S pošiljanjem svojih podatkov in s tem s strinjanjem z navedenimi pogoji potrjujem, da sem seznanjen s svojimi pravicami v zvezi s posredovanimi osebnimi podatki in da imam skladno z zakonom o varstvu osebnih podatkov (ZVOP-1) in s Splošno uredbo o varstvu podatkov (GDPR) pravico, da:
  • zahtevam dostop do osebnih podatkov,
  • zahtevam popravek ali izbris osebnih podatkov ali omejitev obdelave v zvezi z mano in da imam pravico do ugovora obdelavi in pravico do prenosljivosti podatkov,
  • soglasje kadarkoli prekličem z obvestilom po elektronski pošti,
  • pri informacijskem pooblaščencu vložim pritožbo.
S strinjanjem pogojev pri sklenitvi ali pošiljanju sporočila oz. gradiva potrjujem, da sem seznanjen tudi s tem:
  • da bo upravljavec navedene osebne podatke obdeloval izključno za zgoraj navedene namene, dokler tega ne prekličem,
  • da na podlagi posredovanih podatkov ne poteka avtomatizirano sprejemanje odločitev,
  • da se osebni podatki hranijo do preklica.
E-poštna sporočila, naročila in informacije, pridobljene pred 25. 5. 2018, se shranjujejo z namenom dokazila o informiranju, naročilih ali nakupih za primer pravnega spora in se hranijo tako dolgo kot to veleva zakon. Podatkov, pridobljenih preko elektronske pošte prav tako ne uporabljamo za marketinške analize ali reklamne kampanje.

Spletno mesto deluje brez vsakršnih piškotkov.
  Vsebine, objavljene na spletnih straneh so last podjetja Monter Dravograd, d.o.o. in jih ni dovoljeno uporabljati v komercialne namene. Ne smejo se prepisovati, razmnoževati ali kako drugače razširjati.

Spletne strani so oblikovane z namenom predstavitve podjetja ter splošnih informacij podjetja Monter Dravograd, d.o.o. Vsebine, ki se nahajajo na spletnih straneh, so informativnega značaja. Za občasno nedelovanje strani, točnost in popolnost objavljenih podatkov ali za kakršnokoli škodo, ki bi uporabniku spletnih strani nastala kot posledica uporabe informacij na spletnem mestu, Monter Dravograd, d.o.o. ne prevzema nikakršne odgovornosti.

Monter Dravograd, d.o.o. bo z vzdrževanjem spletnih strani skušala zagotavljati ažurnost in točnost podatkov ter vsebin, ki jih spletno mesto vsebuje.

Monter Dravograd, d.o.o. je lastnik znamke, objavljene na naših spletnih straneh. Tretjim osebam je uporaba in izkoriščanje te znamke, oz. logotipa prepovedana.
 
Nazaj na prvo stran | Pogoji za naročanje